bereikbaarheid

Auto

Het adres is Calle Cabo Finisterre 22, 03724 Moraira (Teulada), Alicante, Spanje. U kunt met eigen vervoer komen. Dat is prima te doen en een navigatiesysteem (gps-coördinaten: 38.6772812, 0.1101174) wijst u zonder problemen tot de voordeur. De benzine in Spanje is aanzienlijk goedkoper dan in Frankrijk (en Nederland), dus tank niet te veel in Frankrijk.

Vliegen

Moraira is uitstekend bereikbaar per vliegtuig. In 2,5 uur tijd bent u van Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam op vliegveld Alicante, zo’n 90 km van Moraira. Kijk goed welke luchthaven het gunstigste is om te vertrekken. Er zijn behoorlijke verschillen in de vluchtprijzen. En op woensdag is het bijvoorbeeld veel goedkoper dan op zaterdag. Dat kan zomaar 30% schelen. Onder andere Transavia.com en Ryanair vliegen op Alicante.

Auto huren

Als u op Alicante aankomt, is het mogelijk om goedkoop een auto te huren. Dit kunt u in Nederland al reserveren. Wij hebben goede ervaringen met www.hispacar.com. Maar ook budgetcar, rentalcar en goldcar behoren tot de mogelijkheden. De diverse verhuurbedrijven bevinden zich allemaal aan het eind van de gang in de aankomsthal. Het afhalen en weer terugbrengen gaat hier erg eenvoudig. En erg prettig om uw heen- en terugreis op deze manier te regelen.

Wellicht ten overvloede als vergelijking: Als u in Nederland een auto voor twee dagen huurt, heeft u meestal een extra kilometertoeslag. Voor dezelfde prijs huurt u in Spanje de auto een hele week, zonder kilometertoeslag! Maak altijd wel foto’s van de auto bij ophalen i.v.m eventuele oude schade’s. Denk er wel om uw eigen navigatiesysteem mee te nemen.

Het is ongeveer 90 km rijden naar Moraira. U kunt kiezen om de kustweg richting Calpe te nemen, een prachtige route die u al echt het vakantiegevoel geeft. Wanneer u liever eerst snel op uw bestemming wilt zijn, neem dan de tolweg (ongeveer 4€).

U hoeft geen boodschappen mee te slepen. Vlakbij Villa Moraira zijn twee supermarkten. En u rijdt langs Lidl en Aldi als u via de tolweg komt.

 

 

reserveer nu